PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Autor: DŠR Trnje Administrator
Obilježavanje 60-e godišnjice športske rekreacije na Športsko-rekreacijskom centru "Trnje".

Povodom obilježavanja 60-e godišnjice športske rekreacije na ŠRC "Trnju" održati će se promocija knjige "JEDNA RUŽA NA TRNJU" koja predstavlja kroniku rada ŠRC-a "Trnje" i Društva za športsku-rekreaciju "Trnje" od njihovih početaka pa sve do danas. Osim toga dodijeliti će se zahvalnice i priznanja organizacijama, institucijama i pojedincima koji su iznimno doprinjeli razvoju športske rekreacije na "Trnju".

ZAGREB, 22.12.2018. - Društvo za športsku rekreaciju "Trnje" ove godine slavi 60-u godišnjicu organizirane športske rekreacije na ŠRC-u "Trnje". Tom prilikom održati će se svečana godišnja skupština Društva, nakon čega slijedi promocija knjige "JEDNA RUŽA NA TRNJU". Knjiga predstavlja kroniku rada i krunu postojanja Društva i ŠRC-a "Trnje" tokom 60 godina. Promocija će se održati u subotu, 22.12.2018. godine u dvorani Športsko-rekreacijskog centru "Trnje", ulica grada Vukovara 236e, s početkom u 12 sati.

Športsko-rekreacijski centar "Trnje" počinje s radom 1958. godine. Smješten je u samom srcu Zagreba, a prostire se na površini od 25000 metara kvadratnih što ga čini jednim od najvećih sportsko rekreacijskih centara u gradu Zagrebu. Iako s početka neuglednog izgleda, čelni ljudi i članovi Društva svojom su ga kreativnošću, zalaganjem, trudom i radom kroz niz godina doveli na zavidnu razinu što se tiče ponude, kvalitete ali i uređenja samoga Centra. Aktualna ponuda Centra i njegovi sadržaji su brojni i gotovo svatko željan rekreacije ovdje danas može pronaći nešto za sebe - od onih najmlađih, preko odraslih, trudnica pa sve do umirovljenika.

Kontakt za medije:

Ivan Drčelić

091/2205-660

dsrt@zg.t-com.hr