Škola tenisa

Škola tenisa Trnje

CILJ:

Upoznati i podučiti djecu polaznike teniskom sportu koji potiče fair play, kulturno i dostojanstveno ponašanje.

ZADACI:

Utjecati u značajnoj mjeri na poboljšanje zdravstvenog i psihosocijalnog statusa djece;

Razviti motoričke vještine te steći i primijeniti teorijska znanja izvođenja tehnike osnovnih udaraca u tenisu;

Usvojiti pravila sportskog ponašanja te pružiti učenicima mogućnost da tenis koriste u rekreacijske i natjecateljske svrhe;

Razviti pozitivan odnos prema radu – individualno i u skupini;

Graditi samopouzdanje i razvijati osjećaj sigurnosti koji nastaje uslijed procesa uspješnog savladavanja programskih sadržaja;

Utjecati na skladan rast i razvoj djeteta, razvoj opće motorike s posebnim naglaskom na razvoj koordinacije cijelog tijela, razvoj snage i ravnoteže.

KAKO?

Program ''Škola tenisa za učenike od 6 do 10 godina'' upoznaje učenike s tenisom na zabavan i aktivan način. Kroz pristup koji je baziran na igri, uz prilagođene uvjete i opremu (niske mreže, mekane lopte, mali reketi), učenicima se pruža mogućnost da brzo i lako nauče igrati tenis i uživaju u igri.

Sve rekvizite (niske mreže, mekane lopte i male rekete) i pomagala osigurava TK Chromos Savica i DŠR Trnje koji djelujuju u ŠRC Trnje.

TKO?

Treninge provode licencirani treneri Hrvatskog teniskog saveza koji se brinu da se vježbanje provodi u maksimalno sigurnim uvjetima

PRIJAVE?

Prijavnicu za školu tenisa potrebno je obavezno ispuniti na web stranici kluba (on line prijavnica), osobno na treningu ili se predbilježiti na broj telefona (01) 6158300.

RASPORED?

Raspored termina i grupa za svaki tjedan roditelji i djeca dobit će pozivom na broj mobitela (telefona) ili sms porukom, a bit će prilagođen djeci i roditeljima u odnosu na školske i ostale vannastavne aktivnosti.