BESPLATNA ŠKOLA TENISA!

Autor: DŠR Trnje Administrator
BESPLATNA ŠKOLA TENISA U ŠRC "TRNJE"

Besplatna ''Škola tenisa za učenike i učenice od 6 do 10 godina'' ŠRC Trnje rujan 2016.

Obavijest za roditelje koji su poslali prijave 7., 8., i 9.9.2016Molimo roditelje koji su poslali prijave 7., 8. i 9.9.2016. za besplatnu školu tenisa da to učine još jednom zbog greške na serveru koja je u međuvremenu uklonjena.
Hvala na razumijevanju!

Uvjet za prisustvovanje besplatnoj školi tenisa na ŠRC "Trnje" je ispunjena i poslana valjana prijava koja se nalazi na slijedećem linku: PRIJAVNICA ZA ŠKOLU TENISA!

Program održavanja besplatne škole tenisa na ŠRC "Trnje" održava se radnim danima:Od 17:00h - 18:00h --> 1. raz i 2. raz
Od 18:00h - 19:00h --> 3. raz i stariji

CILJ:
Upoznati i podučiti djecu polaznike teniskom sportu koji potiče fair play, kulturno i dostojanstveno ponašanje.

ZADACI:
Utjecati u značajnoj mjeri na poboljšanje zdravstvenog i psihosocijalnog statusa djece;

Razviti motoričke vještine te steći i primijeniti teorijska znanja izvođenja tehnike osnovnih udaraca u tenisu;

Usvojiti pravila sportskog ponašanja te pružiti učenicima mogućnost da tenis koriste u rekreacijske i natjecateljske svrhe;

Razviti pozitivan odnos prema radu – individualno i u skupini;

Graditi samopouzdanje i razvijati osjećaj sigurnosti koji nastaje uslijed procesa uspješnog savladavanja programskih sadržaja;

Utjecati na skladan rast i razvoj djeteta, razvoj opće motorike s posebnim naglaskom na razvoj koordinacije cijelog tijela, razvoj snage i ravnoteže.

KAKO?
Program ''Škola tenisa za učenike od 6 do 10 godina'' upoznaje učenike s tenisom na zabavan i aktivan način. Kroz pristup koji je baziran na igri, uz prilagođene uvjete i opremu (niske mreže, mekane lopte, mali reketi), učenicima se pruža mogućnost da brzo i lako nauče igrati tenis i uživaju u igri.

Sve rekvizite (niske mreže, mekane lopte i male rekete) i pomagala osigurava DŠR „TRNJE“ i TK CHROMOS SAVICA“ koji djeluje u ŠRC “Trnje“.

KADA?
Rujan 2016. godine. Program se kontinuirano provodi 10 sati, odnosno 3 tjedna sa po 3 sata tjedno + završni turnir u razdoblju od 12.09. do 1.10.2016.

TURNIR?
Nakon provedenog programa, odigrava se teniski turnir u subotu, 1.10.2016. u 10 sati za svu djecu polaznike za koje su osigurane prigodne nagrade - medalje za sve jer su svi sudionici ujedno i pobjednici.

TKO?
Treninge provode licencirani treneri Hrvatskog teniskog saveza koji se brinu da se vježbanje provodi u maksimalno sigurnim uvjetima

Program je financiran sredstvima TK „CHROMOS SAVICA“ te ŠRC “Trnje“ koji osigurava termine za provođenje programa.

ŠTO DALJE?
Nakon provedenog programa, svoj djeci polaznicima omogućava se učlanjenje u klub i daljnje treniranje u školi tenisa

PRIJAVE?
Prijavnicu za školu tenisa potrebno je obavezno ispuniti na web stranici kluba (on line prijavnica), osobno na treningu ili se predbilježiti na broj telefona: 01 / 615 8300

RASPORED?
Termini i grupe za svaki tjedan bit će objavljeni na našoj web stranici - pogledati pod link: http://www.dsr-trnje.hr/ za BESPLATNA ŠKOLA TENISA - TRNJE RUJAN 2016.

KONTAKT : Društvo za športsku rekreaciju Trnje | Ulica Grada Vukovara 236e - Zagreb |

Tel: 01/6158-300, 01/6158-304 | Odgovorna osoba: Ivan Drčelić

PRIJAVNICA ZA ŠKOLU TENISA