POSEBNE MJERE U FITNESS CENTRU

Autor: DŠR Trnje Administrator
Dragi članovi, kao što već znate, Fitness centar Trnje je počeo s radom. Od ponedjeljka nastavljamo s normalnom satnicom grupnih programa (satnica koja je bila prije Covid-a).

Većina grupnih programa će se odvijati na otvorenom gdje nismo toliko ograničeni s brojem ljudi. U slučaju kiše u dvorani može vježbati 13 osoba + trener.
S obzirom da se grupe mijenjaju na svakih sat vremena, molimo Vas da nakon korištenja, svatko dezinficira one rekvizite koje je koristio kako bi ubrzali sam proces dezinfekcije... Isto se odnosi i na teretanu gdje Vas molimo da također dezinficirate sve što ste koristili.
Detaljna dezinfekcija Fitnessa će se odvijati svaki dan od 12 do 13 sati, pa u tom terminu neće biti moguće korištenje teretane, dvorane i svlačionica. Broj ljudi u teretani je ograničen na 14 osoba, a svaka osoba se u teretani može zadržati max sat i pol.
Svlačionice se mogu koristiti za presvlačenje, ali Vas molimo da se nepotrebno ne zadržavate unutra kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva. Korištenje tuševa je zabranjeno.
Pri ulasku u Fitness Centar dežurna osoba će Vam uzeti osnovne podatke (ime i prezime, broj telefona, vrijeme dolaska). Također, prilikom ulaska u Fitness potrebno je dezinficirati ruke i obuću na za to predviđenom mjestu. Molimo Vas da prilikom vježbanja obavezno koristite ručnik, ulazak u teretanu bez istoga nije dopušten!