OTVARANJE FITNESS CENTRA

Autor: DŠR Trnje Administrator
Dragi članovi, obavještavamo Vas da u ponedjeljak Fitness centar Trnje počinje s radom.
OTVARANJE FITNESS CENTRA


Obavještavamo Vas da u ponedjeljak otvaramo Fitness centar, ali ne u onom obliku u kojem smo planirali. Naime, Stožer je postavio ograničenje na 20 kvadrata po osobi, što bi značilo da u dvorani može biti maximalno 5 ljudi, što je premalo da bismo pokrili sve troškove. S obzirom na navedeno, poslijepodnevni grupni treninzi će se do 1.3. i dalje provoditi ON-LINE putem ZOOM aplikacije i to ponedjeljkom, srijedom i petkom u 18h (PILATES) i u 20h (WORKOUT). Za ON-LINE treninge se možete prijavit putem e-maila: dsr-trnje@hotmail.com.


Osim on-line programa, nastavljamo i s programom SENIOR GYM NA OTVORENOM u terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom u 11h (na odbojkaškom igralištu ŠRC-a Trnje).

Ono što nas ipak u tome svemu veseli je to da U PONEDJELJAK OTVARAMO TERETANU! Teretana će raditi od ponedjeljka do petka od 8.30 do 22h, subotom od 8.30 do 15h. I ovdje smo nažalost ograničeni brojem ljudi te je potrebno rezervirati termin u kojem ćete doći u teretanu. Za trening u teretani se možete prijaviti danas iznimno POZIVOM NA BROJ 01/6158-304 OD 17 DO 21h. Od sutra možete zvati na navedeni broj svaki dan od 8 do 22h.
Veselimo se da Vas konačno vidimo!