Programi fitness centra

Total Body Workout

Total Body Workout
Kao što sama riječ "total body" govori radi se o principu treninga u kojem u jednom treningu odrađujemo cijelo tijelo.

Kako u svakom principu treninga postoje određene varijacije ovisno o našem cilju, tako i u total body principu možemo mijenjati neke varijable, a prvenstveno intenzitet i trajanje treninga ovisno o tome dali želimo postići bolju izdržljivost, mišićnu hipertrofiju, smanjiti potkožno masno tkivo i sl. Trening se sastoji od:

- uvodnog dijela, zagrijavanja kojim želimo zagrijati cijelo tijelo i pripremiti ga kasnije za vježbe snage. Samo zagrijavanje neće obuhvaćati teške koreografije, ali će sadržavati elemente pokreta iz aerobic vježbanja te trajati maksimalno 10ak minuta;

- srednjeg tj.glavnog dijela u kojem radimo vježbe snage i oblikovanja vlastitom težinom tijela te uz pomoć rekvizita ( kružni trening, stanični, tabata, izolacije...);

- završnog dijela istezanja i opće relaksacije tijela kako biste sa treninga otišli smirenog pulsa i bez ikakvih rizika.

Trening je dinamičan, svaki put drugačiji kako bi mišići imali uvijek neke nove zadatke i namijenjen je svim dobnim skupinama i fizičkoj spremi. Zadaća trenera je da prilagodi svaki trening pojedincu iako se radi o grupnom treningu, a to je ono što ćete na ovom satu dobiti! 

 

Termini programa:

uto - čet od 19 do 20h.

Cijena: 2x tjedno 200,00 kn

Voditelj: Marina

 

Kao nadoknadu za propušteni trening nudimo Vam PILATES subotom od 11 do 12 sati (Maja) ili jednokratni trening u teretani u terminu po vlastitom izboru.